Historien om Greenlock

I 2012 kom Søren Pedersens nabo og bankede på døren. Han arbejdede som energirådgiver, og han havde brug for en løsning, der automatisk kunne få computeren til at slumre, når en medarbejder forlod sit skrivebord i kortere eller længere tid.

Der var nemlig et stort besparelsespotentiale, hvis man kunne fjerne alle de korte eller længere øjeblikke, hvor en PC stod tændt, mens en medarbejder hentede kaffe, gik til møde eller måske hjem, og først kom tilbage dagen efter, hvor computeren stadig stod tændt.

Naboerne, begge med en teknisk og praktisk baggrund indenfor el- og ingeniørfaget, undersøgte markedet uden at finde den rette løsning. De besluttede sig for selv at udvikle den, og grundidéen til GreenLock Security var født.

I dag er der fortsat et stort potentiale i at spare på strømmen og sikre og styrke virksomhedens grønne profil. Men siden 2012 er det blevet vigtigere end nogensinde før at have fokus på datasikkerheden – både persondata og forretningens kritiske data. Udviklingen af GreenLock Security er sket i takt med, at markedet og efterspørgslen har ændret sig. Idémagerne har tilføjet nye funktioner, og i dag er GreenLock Security ikke blot en stor besparelse på elregningen – den er også verdens nemmeste DataLock.

Søren Pedersen ejer i dag fortsat GreenLock Security sammen med fire andre, alle med erfaring indenfor blandt andet IT-udvikling, kvalitetsstyring, salg, produktion og ledelse, som arbejder for at videreudvikle og føre produktet videre. Søren Pedersens nabo har en mindre ejerandel.

Nem

GreenLock er plug-and-play. Ingen brugermanual og ingen installationsprogrammer.

Sikker

Ingen uvedkommende har adgang til virksomhedens data –  selv under kort fravær.

Grøn

Sparer øjeblikkeligt på strømmen, når medarbejderen er fraværende.

GreenLock DataLock Soren Pedersen

Søren Pedersen

IT og Udvikling

GreenLock DataLock Jorgen Knudsen

Jørgen Knudsen

Direktør

GreenLock DataLock Lise von Seelen

Lise Von Seelen

Salg og marketing

Ring mig op

Jeg er interesseret i GreenLock – ring mig gerne op.

Ja tak, vi vil gerne prøve GreenLock

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)